O hospitalizované děti se stará tým specialiovaných pedagogů.Výuka probíhá u dětí mateřských,základních a středních škol. Mají k dispozici všechny výukové pomůcky jako ve svá kmenové škole.Celoročně probíhá řada akcí jako návštěny Zdravotního klauna, loutek, velikonoční,mikulášská, vánoční besídky, oslavy Dne dětí a dny plných her.

O hospitalizované děti se stará tým speciálních pedagogů:
  • ředitelka školy: Mgr. Jana Hynková
  • učitelky základní školy: Mgr. Nina Podlipská, Mgr. Lucie Navarová, Mgr. Zdenka Přádová
  • učitelky mateřské školy: Lucie Vrbasová, Květuše Kučerová 
Organizace výuky
Děti na všech odděleních karlovarské nemocnice mají možnost účastnit se vyučování, a to buď skupinově v učebnách, nebo individuálně na lůžku či u počítače.
 
Děti zde mají k dispozici veškeré učebnice, pracovní sešity a další výukové pomůcky podobně jako ve své kmenové škole. Všechna oddělení s dětskými pacienty jsou vybavena počítači s připojením k internetu a akreditovanými výukovými programy MŠMT v pestré škále vyučovacích předmětů. Škola působí na oddělení dětském, chirurgickém, ortopedickém, traumatologickém, kožním, ORL, gynekologickém a infekčním.
 
Akce školy
Celoročně probíhá celá řada zajímavých akcí a aktivit, pravidelné návštěvy Zdravotního klauna, vánoční, velikonoční a mikulášské besídky, oslavy Dne dětí, dny plné her, výroba drobných dárečků, fotografický a výtvarný kroužek, divadelní představení a mnohé další.
 
Kontakt:
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
tel.: 354 225 344
 

Partneři

Sponzoři

Děkujeme